Pogledajte sadržaj
KONFIGURATOR CITROËN C3

Konfigurator - Citroën C3

Zanima vas Citroën C3? Zamislite se za upravljačem vašeg novog gradskog automobila s pomoću konfiguratora Citroën! Od izbora paketa opreme do dodataka, motora i boje karoserije, personalizirajte svoj Citroën C3 po vlastitim željama.

Verzije

Citroën C3 dostupan vam je u sljedećim inačicama: YOU, PLUS i MAX. Svaka od njih nudi obilje serijske opreme, ali i dodataka koji će ispuniti sve vaše potrebe. 

Motori

Citroën C3 dostupan vam je s dizelskim (BlueHDI 100) i benzinskim (PureTech 83, Puretech 110) motorima. Ovisno o odabranoj inačici i motoru, vaš gradski automobil dolazi s ručnim mjenjačem ili automatskim mjenjačem EAT6 koji vam jamči neprimjetne promjene brzina i najveću udobnost u vožnji.

Dizajn

Kad je riječ o dizajnu, dostupan vam je niz opcija, kao što su izbor boje, naljepnica za krov i kotača. U unutrašnjosti modela Citroën C3 na izbor vam je niz različitih uređenja kako biste je u potpunosti prilagodili svojem ukusu.

Dimenzije

Zahvaljujući duljini od 3996 mm, širini od 1749 mm i visini od 1474 mm, Citroën C3 gradski je automobil koji će se jednako dobro snalaziti u gradu i na otvorenoj cesti. Kompaktne dimenzije ne znače kompromis u pogledu obujma prtljažnika te on iznosi 300 litara bez obzira na odabranu inačicu.